Highgate House9 photos
This house is a typical London two-storey Edwardian terrace. The works comprised the refurbishment of the house including two new bathrooms and a new kitchen and dining area to the rear. While the new decor of the main house is fairly traditional in keeping with the age of the property, the main concept for the kitchen dining area was to produce a striking modern streamlined space that also gave an illusion of greater size. A purpose made cream leather banquette was incorporated into the new storage joinery on one side to maximise the available space while on the opposite side a mirror splashback gives those seated at the banquette a view of the rear garden. The new dining table was also specifically designed for this space. Cream fossil limestone slabs with underfloor heating help to create a homogonous look coordinating with the cream spray lacquered joinery and the ceiling. A mirrored wall slides across the entrance area of this rear garden space to totally separate it from the rest of the house as well as bring in more light and the garden views.

By continuing to browse this site, I agree Jonathan Clark Architects and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Jonathan Clark Architects's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.